Brunch cu mozzarella light, rosii de gradina, avocado, ulei de masline extravirgin si busuioc


Pentru ca a fost foarte cald la mare in acest weekend in comparatie cu saptamana trecuta,  de dimineata n-am prea avut niciun chef de plaja, mai ales ca ne-am trezit destul de tarziu si ar fi trebuit sa mancam in graba si sa pregatim si cosul de plaja pe fuga, asa ca am decis sa avem un brunch pe teresa si sa mergem la plaja doar dupa-amiaza.

Rasfat de weekend la Marea Neagra: brunch cu mozzarella light, rosii de gradina, avocado, ulei de masline extravirgin, busuioc si paine 7 seminte Vel Pitar.
464,4 kcal/portie: 32,1 g proteine; 26,9 g lipide; 23,5 g carbohidrati; 6,3 g fibre.

Dupa un brunch asa de bun ne-am rasfatat papilele gustative cu un doppio espresso, fara zahar.






Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Salata Picante cu telemea light de vaca si seminte de susan negru

Antricot de manzat la gratar acompaniat de broccoli si sparanghel

Legume si fructe