Brunch cu mozzarella light, rosii de gradina, avocado, ulei de masline extravirgin si busuioc
Pentru ca a fost
foarte cald la mare in acest weekend in comparatie cu saptamana trecuta, de dimineata n-am prea avut niciun chef de
plaja, mai ales ca ne-am trezit destul de tarziu si ar fi trebuit sa mancam in
graba si sa pregatim si cosul de plaja pe fuga, asa ca am decis sa avem un
brunch pe teresa si sa mergem la plaja doar dupa-amiaza.
Rasfat de weekend la
Marea Neagra: brunch cu mozzarella light, rosii de gradina, avocado, ulei de
masline extravirgin, busuioc si paine 7 seminte Vel Pitar.
464,4 kcal/portie: 32,1 g proteine; 26,9 g lipide; 23,5 g carbohidrati; 6,3 g fibre.
Dupa un brunch asa de
bun ne-am rasfatat papilele gustative cu un doppio espresso, fara zahar.
Yammi!
RăspundețiȘtergere