Bors de perisoare din piept de curcan
Bors de perisoare din
piept de curcan
219 kcal/portie: 27,3
g proteine; 3,5 g lipide; 19,4 g carbohidrati; 3,3 g fibre.
Borsul de perisoare din piept de curcan este un aliment complet si
hranitor, bun la gust, racoritor.
Pentru gustul usor acru, racoritor, binecunoscut, am folosit bors din
tarate de grau. Borsul este un produs natural si se obtine prin procesul de
fermentatie a taratelor de grau. Contine minerale (calciu, magneziu, fosfor),
vitamine din grupul B, vitamina C, vitamina D, enzime, beta-caroten, aminoacizi
esentiali, carbohidrati.
Borsul de perisoare este
recomandat in bolile hepatice, in gastritele hipoacide sau cu anaclorhidrie, in
afectiuni cardiace, in anorexie, in stari de subnutritie sau denutritie. In
diabetul zaharat, borsul de perisoare se prepara fara morcov, iar perisoarele
fara orez.
Comentarii
Trimiteți un comentariu