Bors de perisoare din piept de curcan


Bors de perisoare din piept de curcan
219 kcal/portie: 27,3 g proteine; 3,5 g lipide; 19,4 g carbohidrati; 3,3 g fibre.



Borsul de perisoare din piept de curcan este un aliment complet si hranitor, bun la gust, racoritor.
Pentru gustul usor acru, racoritor, binecunoscut, am folosit bors din tarate de grau. Borsul este un produs natural si se obtine prin procesul de fermentatie a taratelor de grau. Contine minerale (calciu, magneziu, fosfor), vitamine din grupul B, vitamina C, vitamina D, enzime, beta-caroten, aminoacizi esentiali, carbohidrati.

Borsul de perisoare este recomandat in bolile hepatice, in gastritele hipoacide sau cu anaclorhidrie, in afectiuni cardiace, in anorexie, in stari de subnutritie sau denutritie. In diabetul zaharat, borsul de perisoare se prepara fara morcov, iar perisoarele fara orez.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Salata Picante cu telemea light de vaca si seminte de susan negru

Midii in sos de vin alb Sauvignon Blanc

Antricot de manzat la gratar acompaniat de broccoli si sparanghel