Burger cu carne de strut
Burger cu carne de
strut
331 kcal/portie: 19 g
proteine; 10,9 g lipide; 39,3 g carbohidrati; 1,7 g fibre.
Pentru ca a inceput scoala, va
recomand un burger cu carne de strut in locul celui clasic cu carne de vita. Eu am
folosit o chifla cu seminte de susan, frunze de spanac baby, ceapa rosie, o
felie generoasa de rosie si o lingurita de ketchup.
Nu numai ca este foarte buna la
gust, dar carnea de strut este o carne de calitate cu un continut ridicat de
proteine si scazut de grasimi, colesterol si acizi grasi saturati comparativ cu
carnea de vita. Carnea de strut are in compozitie acizi grasi polinesaturati, fier
si un continut scazut de sodiu, fiind o carne recomandata persoanelor cu anemie
sau cu hipertensiune arteriala.
Carnea de strut poate fi
considerata carnea rosie ideala si este recomandata pentru cei care doresc sa
aiba un stil de viata sanatos.
Comentarii
Trimiteți un comentariu