Burger cu carne de strut


Burger cu carne de strut
331 kcal/portie:  19 g proteine; 10,9 g lipide; 39,3 g carbohidrati; 1,7 g fibre.



Pentru ca a inceput scoala, va recomand un burger cu carne de strut in locul celui clasic cu carne de vita. Eu am folosit o chifla cu seminte de susan, frunze de spanac baby, ceapa rosie, o felie generoasa de rosie si o lingurita de ketchup.

Nu numai ca este foarte buna la gust, dar carnea de strut este o carne de calitate cu un continut ridicat de proteine si scazut de grasimi, colesterol si acizi grasi saturati comparativ cu carnea de vita. Carnea de strut are in compozitie acizi grasi polinesaturati, fier si un continut scazut de sodiu, fiind o carne recomandata persoanelor cu anemie sau cu hipertensiune arteriala. 

Carnea de strut poate fi considerata carnea rosie ideala si este recomandata pentru cei care doresc sa aiba un stil de viata sanatos.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Salata Picante cu telemea light de vaca si seminte de susan negru

Midii in sos de vin alb Sauvignon Blanc

Antricot de manzat la gratar acompaniat de broccoli si sparanghel