Supa de legume


Supa de legume
147 kcal/portie (350 g): 5,6 g proteine; 5,1 g lipide; 19,6 g carbohidrati; 3,7 g fibre.


O supa calda de legume este binevenita pe vremea rece de afara. In primul rand se prepara foarte usor, apoi este satioasa, te incalzeste si aduce si un aport foarte bun de vitamine, minerale si fibre alimentare, dar si putine calorii.
Varianta mea de supa de legume contine cartofi, fasole uscata, rosii decojite, mazare congelata, morcovi, radacina de telina, dovlecei, praz, dovleac, ardei iute, frunze de patrunjel si busuioc, ulei de masline.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Salata Picante cu telemea light de vaca si seminte de susan negru

Midii in sos de vin alb Sauvignon Blanc

Antricot de manzat la gratar acompaniat de broccoli si sparanghel